OM

öö

PEPP-PODDEN grundades av Alexandra Hvalgren och Elina Soreby. De gick på samma yrkeshögskola där de utbildade sig till projektledare under två år. Båda var mycket intresserade av att främja kvinnligt entreprenörskap och började därför intervjua kvinnor med olika bakgrunder. Alexandra och Elina ville lyssna till hur det är att b.la starta eget, vara projektledare, plugga utomlands eller syssla med musik på 100%. Med hjälp av podden ville de peppa och visa att de mesta möjligt så länge man bara kör!

Efter utbildningen började Alexandra jobba med konst och kommunikation och Elina flög över atlanten till USA för att plugga Business Marketing. Då fann Alexandra sin vän Christian Tellin. Tillsammans tog de podcasten vidare och började endast intervjua entreprenörer som de själva inspireras och fascineras av. Både Alexandra och Christian driver egna företag samtidigt som de arbetar inom innovationsvärlden.

PEPP-PODDEN är en plats för att öppna nya dörrar, konstiga historier och om ett galet driv. Podcasten berättar om starka viljor, genusproblematik, upp och nedgångar och framförallt inte några tråkiga affärsplaner. Välkommen, det blir kul, det blir roligt – Om ni vill, vågar och kan!