SPONSORER

loggor

PEPP-PODDEN sponsras av de två organisationerna som Christian och Alex arbetar på. Christian är projektledare på kulturinkubatorn The Creative Plot och Alex är marknads och eventansvarig på den kreativa mötesplatsen och konturhotellet Mindpark i Helsingborg. Tack vare dessa organisationer lever PEPP-PODDEN vidare och få träffa massa entreprenörer varje dag.

The Creative Plot
The Creative Plot är en plattform, ett paraplyprojekt, ett initiativ, en idéfabrik, en inkubator och mycket mer. Vi har en plan. Tillsammans med nyfikna och ambitiösa vänner har vi skapat en kreativ hub i Lund. En plats där den kreativa sektorn utvecklar starka idéer tillsammans med akademi och näringsliv. Där resultatet ger näring till hela samhället. Kulturinkubatorn är lokaliserad i Lunds innovationscentrum, mitt i Ideon-området i den erkända och klassiska inkubatorn Ideon Innovation.

Mindpark
Mindpark är ett kreativt co-working space och eventutrymme i Öresundsregionen som har valts ut som en av de 11 mest exotiska coworking utrymmen i världen av ITWorld. Mindpark är hem för många små och stora företag, stora händelser och inspirerande möten. Det finns 2500 kvm som inkluderar ett coworking utrymme, flera konferens- och mötesrum, acceleratorn THINK och ett makerspace som kallas CreativeLab.